Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق گزارش رسانه‌های غربی، مقام‌های آمریکایی از بیم «تهدید افراط‌گرایی دست راستی» در نظر دارند حداقل تا ماه مارس (فروردین ۱۴۰۰) نظامیان گارد ملی را همچنان در پایتخت این کشور نگه دارند. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، نظامیان گارد ملی آمریکا که برای تضمین امنیت برگزاری مراسم تحلیف جو بایدن در واشنگتن دی سی پایتخت این کشور مستقر شدند، قرار است تا فروردین ۱۴۰۰ همچنان در این شهر بمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به نوشته روزنامه «دیلی میل»، مقام‌های آمریکایی در نظر دارند حداقل ۷۰۰۰ نظامی گارد ملی این کشور را حداقل تا ماه مارس (فروردین ۱۴۰۰) در پایتخت این کشور نگه دارند تا با تهدید ناشی از «افراطگرایی دست راستی» مقابله کنند.

به دنبال حمله ششم ژانویه (۱۷ دی ماه) تعدادی از طرفداران دونالد ترامپ رئیس‌جمهور وقت آمریکا به کنگره آمریکا در واپسین روز‌های حضور او در این منصب، وزارت دفاع (پنتاگون) نظامیان گارد ملی را به واشنگتن دی سی اعزام کردند و همچنین به منظور تامین امنیت مراسم تحلیف جو بایدن، ۲۵۰۰۰ نیروی گارد ملی در پایتخت مستقر شدند.

طبق گزارش دیلی میل به رغم خروج تعدادی از نظامیان گارد ملی آمریکا از پایتخت بعد از مراسم تحلیف، ۷۰۰۰ نظامی در پایتخت باقی می‌مانند.

این روزنامه در گزارش خود نوشت: «بیش از ۱۵۰۰۰ نظامی عضو گارد ملی آمریکا که واشنگتن دی سی را اشغال کرده بودند، اکنون دارند به خانه‌های خودشان بازگردانده می‌شوند، اما ۷۰۰۰ تن از این نظامیان به دلیل "تهدید افراطگرایی دست راستی" تا ماه مارس (فروردین ۱۴۰۰) به ماموریت خود ادامه خواهند داد».

طبق گزارش دیلی میل، «تقریبا ۲۶۰۰۰ نظامی گارد ملی هفته گذشته از سراسر ۵۰ ایالت (آمریکا) در پاسخ به تشدید تهدید‌های امنیتی و خطر شورش‌های بیشتر بعد از شورش مرگبار ششم ژانویه به کنگره ایالات متحده به واشنگتن دی سی سرازیر شده بودند».

یک مقام گارد ملی آمریکا که نخواست نامش فاش شود، به وبگاه خبری آمریکایی «میلیتاری» که اخبار ارتش و نظامیان این کشور را پوشش می‌دهد، خبر داد، انتظار می‌رود حدود ۷۰۰۰ نظامی گارد ملی تا حداقل ماه مارس در پایتخت بمانند.   قدردانی همسر بایدن از گارد ملی آمریکا
«کریس رودریگز» مدیر «امنیت داخلی» آمریکا روز پنجشنبه هفته گذشته اعلام کرده بود، تهدید ناشی از «افراطگرایی دست راستی» در پایتخت همچنان ادامه دارد.

ژنرال «دنیل هوکانسون» از مقام‌های ارشد گارد ملی آمریکا هم پیشتر اعلام کرد، کاهش تعداد نظامیان گارد ملی مستقر در پایتخت، به صورت تدریجی و با در نظر گرفتن شرایط انجام خواهد شد.

گمانه‌زنی‌ها درباره ادامه حضور گارد ملی آمریکا در واشنگتن دی سی در حالی انجام شده که «جیل بایدن» همسر جو بایدن و بانوی اول این کشور روز گذشته برای تقدیر از عملکرد نظامیان گارد ملی با تعدادی از آن‌ها دیدار کرد.

همسر بایدن در جمع نظامیان گارد ملی آمریکا گفت: «من امروز به اینجا آمدم تا از شما به خاطر امن نگه داشتن من و خانواده‌ام تشکر کنم».

بنا بر گزارش رسانه‌های غربی، انتظار می‌رود که روند خروج نظامیان گارد ملی از پایتخت آمریکا با استفاده از اتوبوس یا هواپیما انجام شود.

انتشار تصاویر خوابیدن نیرو‌های گارد ملی در محوطه‌های باز و همچنین پارکینگ‌های خودرو‌ها در پایتخت آمریکا سبب شده که برخی از فرمانداران ایالت‌های آمریکا شامل نیوهمپشایر، تگزاس و فلوریدا بازگشت فوری نیرو‌های گارد ملی این ایالت‌ها به خانه‌های خودشان بعد از مراسم تحلیف شوند.

تشکر همسر رئیس‌جمهور آمریکا از نظامیان گارد ملی آمریکا مستقر در پایتخت این کشور در شرایطی انجام شده که در خبر‌ها آمده بود، تعدادی از این نظامیان به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام آمریکایی خبر داد که بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ نفر از نیرو‌های گارد ملی که برای حفظ امنیت مراسم تحلیف بایدن در واشنگتن مستقر شده‌اند، تست ابتلا به کرونای آن‌ها مثبت اعلام شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: گارد ملی آمریکا واشنگتن دی سی نظامیان گارد ملی آمریکا پایتخت این کشور واشنگتن دی سی فروردین ۱۴۰۰ مراسم تحلیف دست راستی ماه مارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۰۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد

حکیم جفریس، رهبر دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه با شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» تصریح کرد اگر اوکراین سقوط کند آمریکا به احتمال زیاد نه تنها با پول بلکه با اعزام نیروی نظامی وارد جنگ خواهد شد.

 جفریس تاکید کرد ایالات متحده باید به حمایت از اوکراین برای جلوگیری از یک جنگ گسترده‌تر ادامه دهد. وی حزب جمهوری‌خواه را "جناح طرفدار پوتین" توصیف کرده و اقدامات این گروه را دلیل اصلی تاخیر در کمک‌رسانی آمریکا به اوکراین برای مبارزه با روسیه دانست.

جفریس در برنامه "۶۰ دقیقه" شبکه سی‌بی‌اس نیوز گفت: ما نمی‌توانیم اجازه دهیم اوکراین سقوط کند، زیرا در این صورت به احتمال زیاد آمریکا مجبور خواهد شد نه تنها با پول بلکه با اعزام سربازان خود وارد درگیری شود.

رهبر دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا ادعا کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه به دنبال بازسازی اتحاد جماهیر شوروی (سابق) است و با انجام این کار متحدان ناتو را تهدید خواهد کرد.

جفریس گفت: یک جناح طرفدار پوتین در حزب جمهوری خواه وجود دارد که نمی‌خواهد از اوکراین حمایت کند و به دلایلی معتقد است که روسیه، دشمن ایالات متحده آمریکا نیست. 

گفتنی است ماه گذشته، کنگره آمریکا لایحه‌ای برای ارائه ۶۱ میلیارد دلار کمک نظامی و بشردوستانه به اوکراین تصویب کرد. این اولین بسته کمکی بزرگ از دسامبر ۲۰۲۲ است که پس از ماه‌ها جدال و مخالفت جمهوری‌خواهان سرانجام به اوکراین اختصاص یافت.

در سنا، ۱۵ جمهوری خواه به لایحه‌ای که شامل کمک بیشتر به اوکراین بود، رأی منفی دادند. یکی از مخالفان کمک به اوکراین سناتور جی دی ونس از اوهایو است که استدلال می‌کند اوکراین فاقد نیروی انسانی و قدرت نظامی لازم برای پیروزی در برابر روسیه است و حمایت آمریکا برای تغییر این شرایط کافی نیست.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ماهی‌گیری انتخاباتی بایدن از بحران غزه
  • جو بایدن اسرائیل را تهدید کرد: توقف ارسال سلاح در صورت حمله به رفح
  • جو بایدن: در صورت حمله اسراییل به رفح، از ارسال سلاح به اسرائیل خودداری می کنیم
  • بازنگری واشنگتن در ارسال تسلیحات به تل آویو درصورت حمله به رفح
  • برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود
  • متفاوت ترین حمایت دانشجویان آمریکایی از فلسطین | ویدئو
  • واشنگتن: ارسال تسلیحات و مهمات آمریکایی به اسرائیل متوقف شد
  • آمریکا در بحرانی‌ترین دوره‌ تاریخ خود قرار دارد
  • گزینه‌های آمریکا در برابر بلندپروازی‌های اتمی عربستان
  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد